نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • آسیب فیزیکی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • آسیب فیزیکی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • آلبالو کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • آلو خشکباری کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • آماده‌سازی خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]

ا

  • اتاق سرد خورشیدی معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • استخراج استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • اصول به‌باغی راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • الیاف خرما تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • التیام‌دهی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • انبارداری سرد کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • انرژی خورشیدی معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]

ب

  • باغ معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • برداشت کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • برداشت کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • برداشت کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • بسته‌بندی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • بسته‌بندی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]

پ

  • پروتئین استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • پروتئین هیدرولیز شده تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • پساب استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • پسماندهای آبزیان تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • پلاستیک تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • پوشش‌دهی راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]

ت

  • تخمیر استیکی تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • تخمیر الکلی تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • تلفات و دورریز کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • تنک‌کردن راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • توت‌فرنگی کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]

ج

  • جابه‌جایی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • جعبه کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • جمع‌آوری کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • جوانه‌زنی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]

ح

  • حمل و نقل راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • حمل و نقل کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • حمل و نقل کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]

خ

  • خرما خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • خرمای استعمران تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • خرمای پیارم راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • خشکیدگی خوشه راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • خشک‌کردن کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • خشک‌کردن خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • خشک‌کن تونلی آفتابی خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]

ز

  • زردآلو روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • زمان مناسب برداشت روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]

س

  • سیب‌زمینی استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • سیب‌زمینی تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • سیر راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • سرکه تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • سینی کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]

ش

  • شاخص رسیدگی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]

ض

  • ضایعات کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • ضایعات تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • ضایعات معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • ضایعات راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • ضایعات تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • ضایعات خرما خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]

ف

  • فرآوری کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • فرآوری تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • فرآوری تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]

ک

  • کاهش زائدات تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • کاهش ضایعات کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • کیوی کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]

م

  • مقدار رطوبت خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • میوه و سبزی معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]

ن

  • نرخ جریان هوا کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • نشاسته استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • نشاسته تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • نگهداری کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • نگهداری معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • نگهداری کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • نگهداری کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • هندوانه کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]